https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/d29vbm1hcHAtbmw%3D/6307378c60a8c/shutterstock_1965018769_1_20220825_104916.jpgshutterstock_1965018769

Geld

Zo regel je verzekeringen in Woonmapp

Met Woonmapp maak je de administratie van je verzekeringen een stuk makkelijker. Maar misschien vind je het de eerste keer nog wel moeilijk om ons platform juist te gebruiken. Daarom leggen we je hieronder in een paar stappen uit hoe je jouw verzekeringen bijhoudt in Woonmapp.

Stap 1: ga in je Woonmapp-account naar het kopje ‘Geld’. Je ziet alle kopjes staan in een menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 2: vervolgens kom je in het geldmenu terecht. Hier zie je verschillende knoppen. Klik op ‘verzekeringen’.

Stap 3: nu ben je in het verzekeringenmenu. Je kunt kiezen voor de optie ‘Toevoegen’. Als je daarop klikt, verschijnt een pop-up.

Stap 4: vul de naam van de verzekering in en voeg het juiste bestand toe. Je kunt bijvoorbeeld de naam ‘Opstalverzekering’ invullen en het bijbehorende document van je verzekeraar toevoegen.

Stap 5: nu is jouw verzekering geregistreerd in Woonmapp!

Tip: je kunt ook mappen toevoegen. Op die manier kan je jouw verzekeringsdocumenten netjes ordenen. Je kan bijvoorbeeld mapjes aanmaken voor verschillende jaartallen. Om dat te doen, klik je op de zwarte knop ‘map aanmaken’ bovenin je scherm. Vervolgens verschijnt een pop-up waarin je de naam van de map invult en klaar!

Benieuwd welke verzekeringen je als huiseigenaar verplicht moet afsluiten?

Lees hier meer

Gebruik ook Woonmapp