https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/d29vbm1hcHAtbmw%3D/62ab42c6470de/shutterstock_1924452779_1_20220616_164838.jpgshutterstock_1924452779

Inboedel

Wat kun je regelen onder het kopje ‘Inboedel’ in je Woonmapp-account?

Je woonadministratie bestaat uit meer dan alleen verzekeringscontracten en hypotheekakten. De spullen die je koopt voor je huis behoren net zo goed tot je administratie. In Woonmapp kun je de gegevens van je inboedel gemakkelijk bewaren. Hieronder lees je hoe je jouw Woonmapp-account kunt gebruiken om je inboedel bij te houden.

Alarmsystemen en detectiemelders

Onder dit kopje kun je de documentatie voor je alarmsystemen en detectiemelders bijhouden. Denk aan facturen en handleidingen. Tip: het is belangrijk rook- en CO2-melders zo nu en dan te testen of te vervangen. Plan hiervoor een moment in je onderhoudsagenda.

Exterieur

Heb je een nieuwe tuinset gekocht? Of misschien zonneschermen? Onder het kopje exterieur kun je de bonnen van deze aankopen bewaren.

Garantiebewijzen en handleidingen

Tal van apparaten in je woning hebben een garantiebewijs of een uitgebreide handleiding. Onder dit kopje kun je ze handig bundelen. Tip: je kunt de verloopdatum van garantiebewijzen in de gaten houden door een melding in te stellen in je onderhoudsagenda.

Interieur

Dit kopje is bedoeld voor de inhoud van je interieur. Van bankstellen tot gordijnen en vloerkleden. Zo kun je eenvoudig bijhouden bij welke winkels je hebt gekocht en hoeveel je meubels gekost hebben.

Kleuren en materialen

Het is handig om te weten welke verfkleuren op de muren zitten en welke materialen zijn gebruikt bij de bouw van je woning. Als je kleurcodes en serienummers onder dit kopje bewaart, dan kun je die informatie snel terugvinden bij een verbouwing.

Gebruik ook Woonmapp