https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/d29vbm1hcHAtbmw%3D/62fb3f3f47217/shutterstock_2141057681_1_20220816_085455.jpgshutterstock_2141057681

Inboedel

Garantiebewijzen opslaan en terugvinden in Woonmapp

Als het goed is, raak je met Woonmapp je garantiebewijzen nooit meer kwijt. Maar dan moet je eerst wel even weten onder welk kopje je ze kunt opslaan. Hieronder lees je stap voor stap hoe dat werkt.

 1. Ga in je Woonmapp-account naar het kopje ‘Inboedel’.
 2. Vervolgens kom je in het inboedelmenu terecht. Hier zie je de knop ‘garantiebewijzen en handleidingen’. Klik daarop.
 3. Nu kun je al je garantiebewijzen zien die je eerder al hebt toegevoegd. Wil je een nieuw garantiebewijs toevoegen? Klik dan bovenaan het scherm op ‘Toevoegen’.
 4. Er verschijnt nu een pop-up in je beeld. Vul in welke naam je garantiebewijs heeft, bij welke map het hoort en vergeet natuurlijk niet het document met het garantiebewijs te uploaden.
 5. Na deze laatste stap staat het nieuwe garantiebewijs erbij.

  Tip: als je wil, kun je jouw garantiebewijzen nog aanpassen. Zodra je met je muis over je garantiebewijzen beweegt, verschijnt er een bolletje dat je aan kunt vinken. Als je dan het bolletje aankruist, verschijnt bovenaan het scherm de knop ‘Aanpassen’. Als je op die knop klikt, verschijnt de pop-up weer en kun je bijvoorbeeld een label toevoegen of de naam wijzigen.

  Benieuwd welke zaken je allemaal kan regelen onder het kopje 'Inboedel' in je Woonmapp-account?

  Lees hier meer

  Gebruik ook Woonmapp