Word partner van Woonmapp

Met Woonmapp kunnen particulieren eindelijk een overzichtelijk, online onderhoudsboekje maken van hun woning. Vergeet de archiefkasten vol mappen en de stoffige dozen op zolder; met Woonmapp staan alle belangrijke documenten en informatie op één overzichtelijke en veilige plek.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/d29vbm1hcHAtbmw%3D/6227684d22e95/shutterstock_1859194543_1_20220308_152933.jpgshutterstock_1859194543

Alle voordelen op een rijtje

  • Geef Woonmapp cadeau en help je klanten slimmer te wonen
  • Blijf top of mind door uitgelicht te worden in het account van je klant
  • Met een georganiseerde woningadministratie wissel je eenvoudig de juiste documenten uit met makelaars, verzekeraars of klusbedrijven

Als partner van Woonmapp kun jij daarmee helpen. Makelaars, verzekeraars, hypotheekadviseurs en klusbedrijven hebben er allemaal baat bij dat particulieren precies weten wat de waarde van hun woning is, wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden en waar alle belangrijke woningdocumentatie te vinden is.

Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing waarbij de verkoper met een druk op de knop alle belangrijke woningdocumenten kan overdragen. Of een particulier die met één blik in Woonmapp kan zien wat er allemaal in zijn of haar inboedel zit voor de verzekering. En wat te denken van de nieuwe bewoner die het klusbedrijf wil inhuren dat 5 jaar geleden de kozijnen zo mooi heeft hersteld? Geen probleem, de contactgegevens staan gewoon in de onderhoudsgeschiedenis.

Word daarom partner van Woonmapp en bied ons handige platform aan bij jouw klanten.

Probeer Woonmapp 14 dagen gratis