Geef een vervolg aan jouw Move-dossier!

Jouw makelaar beheert je woningadministratie via Move.nl voor de oplevering van je nieuwe huis. Woonmapp regelt je administratie daarna. Geef een vervolg aan jouw Move-dossier en bewaar al je bestanden veilig en overzichtelijk op één plek!

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/d29vbm1hcHAtbmw%3D/63750ab7836a8/volgjewoning_1_20221116_170719.jpgvolgjewoning

Wat is het platform Woonmapp?

Woonmapp is hét platform voor inzicht in je administratie, financiën en verbouwplannen. Je kunt bestanden op alle belangrijke woononderwerpen opslaan, zoals belastingen, garantiebewijzen en verzekeringen. Woonmapp bewaart je gegevens veilig en geeft handige overzichten om bijvoorbeeld de financiële resultaten van verbouwingen in te zien.

Waarom gratis Woonmapp?

Een move-dossier is maar tijdelijk. Als je nieuwe woning is opgeleverd, blijven je bestanden en documenten namelijk maar kort bewaard. Heel zonde natuurlijk als al die documenten dan weer kwijtraken. Met Woonmapp hebben we hiervoor een oplossing. Met Woonmapp kan je de bestanden uit move.nl namelijk een nieuw digitaal thuis geven.

Hoe werkt het overzetten van je dossier?

Als je account bij de makelaar afloopt, kun je kiezen voor onze overstap-service. Wij zorgen ervoor dat al jouw bestanden op de juiste plek op ons platform terechtkomen, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de administratie van je nieuwe huis én kan profiteren van onze handige overzichten.

Jouw dossier overzetten 

Wij helpen je graag met het overzetten van jouw move-dossier. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de vervolg stappen. Zo blijven de bestanden van jouw nieuwe woning ook na de overdracht beschikbaar.

Succesvol verstuurd

Bedankt voor het invullen van het contactformulier en wat leuk dat je jouw dossier bij Woonmapp wilt starten. Wij helpen je graag bij de overdracht en je kunt binnenkort een mailtje van ons verwachten over dit proces.

Zo zetten wij je dossier over

1. Kies voor Woonmapp bij oplevering

Als de eindinspectie met de makelaar is ingepland, kun je bij de makelaar de bestanden van jouw nieuwe woning opvragen.

2. Bestanden delen met Woonmapp

Vervolgens kun je de bestanden delen. Woonmapp zorgt er persoonlijk voor dat al jouw informatie op de goede plek terecht komt.

3. Aan de slag!

Zodra je account klaar is, ontvang je van Woonmapp een seintje per e-mail. Je kunt dan meteen inloggen en een tour door het platform volgen!